PaLeVO

PaLeVO staat voor: Paula Lenferink Volleybal Opleiding.
Iedere volleybalster heeft talent op haar niveau. Maar sommigen willen dit verbeteren door een extra training, die vaak bij de eigen vereniging niet mogelijk is. Waarom niet? Omdat binnen de vereniging het team meestal voorop staat. Aandacht voor de individuele ontwikkeling is hierbij dan helaas niet altijd mogelijk.

Middels PaLeVO wil ik jonge volleybalsters de mogelijkheid bieden om naast het programma bij de club, trainingen te volgen die gericht zijn op het individu en het verbeteren van haar volleybaltechnieken. Er wordt in groepsverband getraind, maar doordat de groep gemaximeerd is (maximaal 10 speelsters – minimaal 8 speelsters) zal er voldoende aandacht zijn voor iedere individuele speelster.

Voor wie?

  • meisjes CMV niveau 3 en niveau 4: geboren tussen 01-10-2008 en 30-09-2010
  • meisjes CMV niveau 5 en niveau 6: geboren tussen 01-10-2006 en 30-09-2008
  • meisjes C: geboren tussen 01-10-2004 en 30-09-2006

De trainingen worden verzorgd door mijzelf, Paula Lenferink, geassisteerd door hulptrainer(s).
Zelf ben ik in het bezit van het trainersdiploma VT3.

De inschrijfkosten voor het seizoen 2018-2019 bedragen:

  • € 165,00 (1 keer per week trainen gedurende 1,3 uur)
  • € 190,00 (1 keer per week trainen gedurende 1,5 uur)

Op het tabblad trainingen staan de trainingsdata vermeld.

De inschrijfkosten moeten voorafgaand aan het seizoen worden voldaan.

De inschrijfkosten worden per seizoen vastgesteld. 

Let op:

PaLeVO zal alleen van start gaan bij voldoende aanmeldingen (minimaal 8 speelsters – maximaal 10 speelsters per groep).
Bij meer opgaven zal er een selectietraining plaatsvinden.

” Ik was 10 jaar toen ik in meisjes C1 van Krekkers speelde en training kreeg van Paula Lenferink en Marion Kemperink. Achteraf kan ik zeggen dat het erg belangrijk voor mij is geweest om de basistechnieken goed te leren. Ik ben een kleine speelster in het topvolleybal (1.80m) maar mede dankzij mijn techniek ben ik zo ver gekomen. Door de afwisselende trainingen van Paula kreeg ik meer inzicht in het volleybalspel. Verschillende spelvormen liet ons nadenken over hoe we het beste een punt konden maken. Jezelf beter maken op elk vlak: technisch, tactisch maar ook conditioneel. Aan het eind van elke training moesten we zo snel mogelijk alle gele lijnen aantikken in de sporthal. Die momenten vond ik verschrikkelijk maar ik wist ook: als ik de top wil bereiken, moet ik dit ook kunnen. Je hebt het als jonge speelster niet altijd voor het zeggen wie je trainster/trainer wordt. Je wordt ingedeeld in een team en soms heb je geluk met een goede coach. Met de PaLeVO-school en Paula Lenferink als trainster kun je het maximale uit jezelf halen en beter worden op elk onderdeel in het volleybal. “

Maret Balkestein-Grothues
Speelster Nederlands Dames Volleybalteam